Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1HTML5 Rapor Görüntüleyici parametresinin yeni kurulum sonrasında varsayılan olarak aktif gelmesiHTML5 Rapor Görüntüleyici parametresinin yeni kurulum sonrasında varsayılan olarak aktif gelmesi sağlanmıştır.
2Raporlar | Teklif ListesiTeklif Listesi raporunun eklenmesi sağlanmıştır.  Raporlar menü başlığı altında ‘Teklif Listesi’ raporu görüntülenir. Ayrıca Teklifler menüsü altında bir kayıt işaretlenerek İşlemler>Rapor içerisinde de kullanılabilir.
3Raporlar | Fırsat ListesiFırsat Listesi raporunun eklenmesi sağlanmıştır.  Raporlar menü başlığı altında ‘Fırsat Listesi’ raporu görüntülenir. Ayrıca Fırsatlar menüsü altında bir kayıt işaretlenerek İşlemler>Rapor içerisinde de kullanılabilir.
4Raporlar menüsünde sadece Rapor Türü “Normal Rapor” olan kayıtların görüntülenmesiRaporlar menüsünde sadece rapor türü “Normal Rapor” olan belgelerin görüntülenmesi sağlanmıştır.
5Raporlar | Destek ListesiDestek Listesi raporunun eklenmesi sağlanmıştır.  Raporlar menü başlığı altında ‘Destek Listesi’ raporu görüntülenir. Ayrıca Destek Kayıtları menüsü altında bir kayıt işaretlenerek İşlemler>Rapor içerisinde de kullanılabilir.
6Raporlar | Görev ListesiGörev Listesi raporunun eklenmesi sağlanmıştır.  Raporlar menü başlığı altında ‘Görev Listesi’ raporu görüntülenir. Ayrıca Görevler menüsü altında bir kayıt işaretlenerek İşlemler>Rapor içerisinde de kullanılabilir.
7Listview üzerinden kolon daraltılması durumunda başlıkların ve içeriklerin çift satırı desteklemesiListview üzerinden kolon daraltılması durumunda başlıkların ve içeriklerin çift satırı desteklemesi sağlanmıştır.
8Sözleşme bağlantılı Teklif kullanımının desteklenmesiSözleşme bağlantılı teklif kullanımı desteklenmiştir. Sözleşme üzerinde İlişkili Teklif kayıtlarının görüntülenebilmesi sağlanmıştır. Teklif üzerinde İlişkili Sözleşme seçilerek ürün takibi yapılması ve sözleşmeden ürün eklenebilmesi sağlanmıştır. Sözleşme bağlantılı Teklif kullanımıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
9Tiger/Go entegrasyonunda sipariş aktarımı yapılırken muhasebe bağlantılı kodların aktarımının desteklenmesiTiger/Go entegrasyonunda sipariş aktarımı yapılırken muhasebe bağlantılı kodların aktarılması sağlanmıştır.
10Firma Logo alanı boş olan firma kayıtları web arayüzde açılırken “GDI+ içinde genel bir hata oluştu” uyarısı alınmaktadır.Firma Logo alanı boş olan firma kayıtları görüntülenirken “GDI+ içinde genel bir hata oluştu” uyarısının alınmaması sağlanmıştır.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1DevExpress V22 versiyonu sonrası farklı sunuculara bağlı veriler ile dashboard görüntülenememektedir.Farklı sunuculara bağlı veriler ile dashboard kayıtlarının görüntülenebilmesi sağlanmıştır.