Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Akış Yayınlanırken Not Ekleme ve Notların Akış Versiyon Listesinde GösterilmeiYayınlanan akışlara not eklenebilmesi ve notların akış versiyon listesinde gösterilmesi sağlanmıştır. Yayın modu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
2Designer Ana Menüdeki Sekmelerde Kayıtlar Düzenlendikten Sonra Aynı Satırın Seçili KalmasıDesigner ana menüdeki sekmelerde kayıtlar düzenlendikten sonra aynı satırın seçili kalması sağlanmıştır.
3Formül Sihirbazı SINA İşlemine Kısayol AtanmasıFormül sihirbazı sına işlemine CTRL+E kısa yolu ataması sağlandı.
4PivotTableVariableScriptDTO Sınıfının Oluşturulması (Roslyn)Pivot değişkeni için örneğin tablo gibi bir kaynaktan veri kaynağı beslemesi ve excel/pdf butonlarının görünürlüğünü değiştirmek için roslyn metotları oluşturuldu. Pivot tablo değişkeni ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. Örnek kullanım için tıklayınız.
5Organizasyon ve Hiyerarşi Ekranına Excel Aktarım Desteği EklenmesiOrganizasyon ve hiyerarşi ekranına excele aktar butonu eklendi.
6İş Gridlerinde Dil Çevrimi Bulunan Özel Alanların Yabancı Dilde Gösteriminin DesteklenmesiÜzerimdeki işler ekranı için dil çevrimi bulunan özel alanların yabancı dilde gösterimi desteklendi.
7Portal Login Ekranı Servis Durumları Ekranının KaldırılmasıPortal login ekranında bulunan Servis Durumları ekranının kaldırılması sağlandı.
8Başlattığım İşler ve Dahil Olduğum İşler Yetki DüzenlemeleriBaşlattığım işler ve dahil olduğum işler ekranlarında akışların yetkiye bağlı listelenmesi sağlandı.
9Açılır Pencere Değişkeni Otomatik Filtreleme Özelliğinin Parametreye BağlanmasıAçılır pencere değişkeni otomatik filtreleme özelliğinin parametreye bağlanması sağlandı.
10Açılır Pencere Değerleri Mail Üzerinden Gönderildiğinde Görünen Adların YansıtılmasıAçılır pencere değerleri mail üzerinden gönderildiğinde görünen adların yansıtılması sağlandı.
11Arapça Dil Desteği | Tasarım AracıTasarım aracı için arapça dil desteği sağlandı.
12Şablon | Netsis Satış Analizinin şablonlara eklenmesiDoküman bölgesinde Örnekler > Netsis> Şablonlar menüsü altına Netsis Satış Analizi şablonu eklenmiştir.  Satış Analizi Raporu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Veritabanında Rakam ile Başlayan Kolon Adı Olduğunda Veri Kaynağı Sonuçları Yanlış ListeleniyorVeritabanında rakam ile başlayan kolon adı olduğunda kullanıcıya hata mesajı gösterilerek veri kaynağının kaydedilmemesi sağlandı.
2Anasayfa Kısayolları Üzerindeki Uzun Akış İsimlerinin GörüntülenmesiAnasayfa kısayolları üzerindeki uzun akış isimlerinin görüntülenmesi sağlandı.
3Modüller | Url Tipli Kayıt Eklenirken Seçilen Dillerin Doğru EklenmemesiModüllere url tipli kayıt eklerken dillerin doğru gelmesi sağlandı.
4Buton İsminde Özel Karakter Kullanıldığında Butonlarda Bozulma YaşanmasıButon isminde özel karakter kullanıldığında butonlarda bozulma yaşanması önlendi.
5Delegasyon Mailinden İlerletilen Akışta Akış Adımlarının Doğru YansımamasıDelegasyon mailinden ilerletilen akışta akış adımlarının doğru ilerlemesi ve yansıması sağlandı.