Logo WMS Panel


Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Planlama fişlerinin numara formatının kısaltılmasıWMS Panel’den planlanan planma fişlerinin numara karakter sayısının 16 basamak olması sağlanmıştır.
2Netsis Hızlı Kabul sorgularının veri tabanına eklenmesiNetsis için Hızlı Kabul sorguları veri tabanına eklenmiştir.
3Netsis için Hızlı Sevkiyat sorgularının veri tabanına eklenmesiNetsis için Hızlı Sevkiyat sorguları veri tabanına eklenmiştir.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Stok Hareketleri Raporu’nun 200000 satır üzeri veride gösterim yapmasının sağlanmasıStok Hareketleri Raporu’nda 200000 satır üzeri verilerin listelenmesi sağlanmıştır.

Logo WMS Mobile


Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Satış ve satın alma fiyatlarının aktarımları için Tiger’daki malzeme kartlarında tanımlı koşulların kontrol edilmesiTiger’daki malzeme kartlarında tanımlı satış ve satın alma fiyatlarının aktarımları için üç koşul sağlanmıştır.— Koşul 1: Cari
Bütün fiyatların carilere bağlı olması gerekir.
Eğer bir tanesi bile cariye bağlı değilse öncelik olarak cariye bağlı olmayan fiyat gelir.
Cariye bağlıyken iki farklı fiyat tek bir cariye bağlıysa ve öncelik verilmemişse bugüne en yakın tarihli fiyat getirilir.
Diğer durumda önceliği 0 dan farklı ve önceliği en küçük olan fiyat getirilir.— Koşul 2: Öncelik
Öncelik verilirken 0 dan farklı en küçük olan önceliğe göre fiyat getirilir. Öncelik koşulunun dikkate alınması için bütün fiyatlara öncelik girilmesi gerekir.— Koşul 3: Başlangıç Tarihi
Eğer ilk iki koşul yoksa başlangıç tarihi günümüze en yakın fiyatın geldiği görülmelidir. İki fiyat aynı gün ise listeye son eklenen fiyatın geldiği görülmelidir.
2İş emrine bağlı depolar arası transfer işleminde stok sıralamasının üretim reçetesindeki sırayla getirilmesiÜretimden Giriş (Üretim), Sarf Fişi (Üretim), Fire Fişi (Üretim), Ambarlar Arası Transfer (Üretim) ve Ürün Toplama (Üretim) ekranlarında; malzeme sıralamasının Netsis ve Tiger’daki reçetedeki sırayla getirilmesi sağlanmıştır. Reçete dışı bir malzeme varsa en son satırda listelenecektir.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Hızlı Üretim işleminde takipli sarf ve fire malzemelerinde ondalıklı miktar girişi yapılmasının sağlanmasıHızlı Üretim işleminde takipli sarf ve fire malzemelerinde ondalıklı miktar girişinin yapılabilmesi ve işlemin kaydedilebilmesi sağlanmıştır.